Τηλέφωνα επικοινωνίας


- Πέτρος : 6981 044 654
- Κυριάκος6989 950 974.


- ΔΗΜΗΤΡΗΣ : 694929 6075


Ma.Hi.Bo

Μ.Μ.G
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΦΩΚΙΩΝΟΣ 17 ΔΡΑΜΑ
ΑΦΜ: EL160761127

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Πέτρος: 6981 044 654 
Κυριάκος: 6989 950 974
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: 694929 6075

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ΜaHiBo δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 , με αφορμή το ρητό "αν δεν βιώσεις το κακό, δεν γνωρίζεις την αξία του καλού"

Οφείλω να ενημερώσω το αγοραστικό κοινό , προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως ,  ότι ουδεμία σχέση άμεση ή έμμεση έχω με την HILTI ΕΛΛΑΣ , ούτε είμαι εξωτερικός συνεργάτης , ούτε αντιπρόσωπος της , ούτε πωλητής της . 

   Η Ma.Hi.Bo είναι αυτόνομη εταιρεία εισαγωγής γνήσιων προϊόντων HILTI και ανταλλακτικών .

Έτσι λοιπόν, η ιδέα έγινε πράξη. Η ιδέα όμως ηταν δύσκολη... πολύ δύσκολη... και εκεί που η απογοήτευση άρχισε να υπερνικάει τ΄άλλα συναισθήματα, ήρθε η βοήθεια του ΘΕΟΥ, που, κυριολεκτικά, απλόχερα, παρέδωσε την άκρη του νήματος μέσα στα χέρια μας, μέσα στην αγκαλιά μας... Η οποία άκρη του νήματος ήταν μια ιδέα μέσα στο μυαλό, αλλά μακρινή, απλησίαστη, που μόνο με τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ βοήθεια και ώθηση, έγινε πραγματικότητα.

Έτσι στήθηκε η ΜaHiBo.

Μa.Ηi.Βo σημαίνει Μakita - Hilti - Bosch ...αλλά όχι μόνο.

Πολύ γρήγορα γνωστές εταιρείες στο χώρο της οικοδομικής δραστηριότητας και συστημάτων στερέωσης και αδιατάραχης κοπής πίστεψαν στο εγχείρημα και επιβράβευσαν τη Ma.Hi.Bo, δίνοντας της το δικαίωμα να συνεργαστεί και με τις ακόλουθες εταιρείες... Fischer και Husqvarna.

Έτσι σήμερα η MAHiBo προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της, των επαγγελματιών όλων των ειδικοτήτων που έχουν άμεση ή έμεση σχέση με την οικοδομική δραστηριότητα.

Κάθε επιχείρηση έχει και το σκοπό της. Ο δικός μας σκοπός είναι η ικανοποίησή σας, με πραγματικά χαμηλές τιμές για τα σημερινά ελληνικά δεδομένα, καθώς και άμεσες λύσεις, με αξιόπιστες, επώνυμες εφαρμογές και φυσικά χαμογελαστούς, άρα ευχαριστημένους πελάτες.

Η αγάπη μας,

Το πάθος μας,

Η γνώση μας...

...τόσο της αγοράς όσο και των προΐόντων σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες της, η Ma.Hi.Bo εγγυάται την επιτυχία σας, που κατά συνέπεια είναι και επιτυχία μας.

Οι προσωπικές σχέσεις που χτίζουμε, και όχι η πελατοκεντρική βάση είναι στοιχεία για ανάπτυξη ανθρώπων και όχι αριθμών.

Μην διστάσετε να μας μιλήσετε , να μας ρωτήσετε, να μας συγκρίνετε, και φυσικά να μας προτιμήσετε.........................ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ.

Η διοίκηση της MaHiBo